Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis marţi liberalilor, la Bistriţa, că până pe 9 nu mai trebuie să facă decât două chestiuni, să nu greşească nimic şi să menţină această stare de mobilizare şi de vigilenţă, astfel încât să se asigure că se derulează un proces electoral corect peste tot. El a mai spus că România a evolut şi nu crede că mai funcţionează această formulă de a stimula votul în vreun fel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până pe 9 nu mai trebuie să facem decât două chestiuni. Unu, să nu greşim nimic, doi, să ne menţinem această stare de mobilizare şi de vigilenţă, astfel încât să ne asigurăm că se derulează un proces electoral corect peste tot şi toţi cei care cu adevărat merită, cei pe care cu adevărat oamenii şi-i doresc să îi reprezinte şi să îi conducă, să fie aleşi democratic, fără niciun fel de alte forme şi proceduri de atragere a electoratului”, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la Bistriţa.

El a precizat: ”România a evolut, românii au evoluat, se vede peste tot, nu cred că mai funcţionează această formulă de a stimula votul în vreun fel”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.