Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri în cadrul conferinţei de prezentare a candidaţilor PNL Teleorman, că formaţiunea şi-a asumat ca obiectiv strategic să vină cu un program strategic, un program naţional pentru crearea clasei de mijloc în satul românesc, în comunele din România. ”Avem ca obiectiv să reducem diferenţele dintre mediul rural şi urban, diferenţele dintre judeţe, regiuni”, a mai spus liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost în Olt, Dolj, Gorj, după ce am stat de vorbă cu legumicultorii de la Izbiceni, după ce am fost la Ianca, concluzia pentru noi, pentru PNL, este că ne-am asumat ca obiectiv strategic să venim cu un program strategic, un program naţional pentru crearea clasei de mijloc în satul românesc, în comunele din România. De fiecare dată când venim în faţa dvs, avem şi abordarea aceasta a valorilor şi virtuţilor PNL, vorbim de un partid istoric de 149 de ani, care de-a lungul timpului a existat şi va exista în viitor pentru că are valori foarte bine definite: credinţa în Dumnezeu, familia şi comunitatea şi patriotismul constituţional autentic”, a declarat Nicolae Ciucă, la conferinţa de prezentare a candidaţilor PNL Teleorman. 

”Promovăm virtuţile precum munca, onestitatea, loialitatea, solidaritatea, devotamentul, tenacitatea, acestea sunt virtuţile Partidului Naţional Liberal. Preocuparea noastră principală este pentru creşterea clasei de mijloc iar în acest moment, trebuie să recunoaştem că am fost concentraţi pe creşterea clasei de mijloc în mediul urban”, a arătat preşedintele PNL.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Nicolae Ciucă a subliniat că în acest moment, aşa cum au radiografia la fiecare vizită pe care o fac şi stând de vorbă cu oamenii din comune, cu fermierii, cu cei care muncesc pământul, este foarte uşor să se identifice această diferenţă între cei foarte puţini care au reuşit să realizeze ceva într-un sat sau o comună şi cei foarte mulţi care încă practică agricultura de subzistenţă sau aşteaptă să beneficieze de ajutoarele sociale.

”Nu ne putem permite în România viitorului să nu acordăm atenţia cuvenită pentru începerea creşterii şi consolidării clasei de mijloc la comune, în sate, în tot ce reprezintă mediul rural. Pentru că că avem ca obiectiv în cadrul programului partidului să reducem diferenţele între mediul urban şi rural, dintre regiuni şi dintre România şi ţările dezvoltate ale UE. Am reuşit să ajungem la 78% din media europeană, dacă ne referim la PIB pe cap de locuitor raportat la paritatea puterii de cumpărare. Avem şanse conform tuturor predicţiilor ca în anul 2023, România să ajungă la 90%. Pentru asta trebuie să ne preocupăm şi să facem lucrurile pentru cetăţeni”, a mai declarat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.