Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat la şedinţa Biroului Politic Naţional al Organizaţiei Seniorilor Liberali, el transmiţând că de când PNL se află la guvernare, din 2019, pensiile românilor au crescut cu peste 60%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vârstnicii merită tot respectul nostru pentru că pe umerii şi munca lor s-a construit România de azi. De când PNL se află la guvernare, din 2019, pensiile românilor au crescut cu peste 60%. Şi vom continua să arătăm aceeaşi grijă pentru toate nevoile seniorilor şi de acum înainte”, a scris preşedintele PNL într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă spune că le-a transmis toate aceste lucruri celor prezenţi la şedinţa Biroului Politic Naţional al Organizaţiei Seniorilor Liberali.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentru ca vârstnicii din România să primească respectul cuvenit. Aveţi tot sprijinul Partidului Naţional Liberall”, mai afirmă Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.