Premierul Nicolae Ciucă a transmis, la împlinirea unui an de când conduce Partidul Naţional Liberal, că imaginea formaţiunii este a unui partid responsabil care şi-a asunat guvernarea în momente ”deosebit de complicate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Imaginea PNL este aceea a unui partid responsabil  care şi-a asumat guvernarea ţării în momente deosebit de complicate. Nu ne-am gândit atunci când am  preluat guvernarea, că o să fie nevoie să facem faţă provocărilor generate de războiul din Ucraina, consecinţelor în economie, a inflaţiei, a întreruperii lanţurilor de aprovizionare, a lanţurilor logistice, a mproducţiei pe anumite  sectoare a economiei”, a declarat Nicolae Ciucă, într-o declaraţie de presă, la Timişoara.

Nicolae Ciucă a adăugat că ”nu totul a fost perfect” la guvernare, dar partidul său, alături de parteneri, a luat decizii care au asigurat României o creştere economică.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Ca atare, PNL a făcut în aşa fel încât onest şi responsabil, alături de partenerii de coaliţie a guvernat România şi a reuşit să o treacă prin aceatsă perioadă de un an şi jumătate în echilibru şi stabilitate. Nu pot să spun că totul a fost perfect şi am luat numai decizii bune, dar am luat decizii care au asigurat ţării o creştere economică, a doua din Europaa, am reuşit să atragem cele  mai mari sume din fondurile UE, am avut cea mai mare sumă la investiţiile din fondurile directe şi sigur, ne pregătim anul acesta să putem, în continuare responsabil şi onest, să ne vedem de atribuţii în continuare la guvernare. Important e ca ţara să meargă înainte. Nu contăm noi ca oameni, în aceste  momente contează cetăţeanu, obiectivele României pe mai departe”, a mai spus Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.