Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, despre afirmaţia lui Ciolacu că îl va pune premier, după alegeri, că nu e o propunere otrăvită, ci e cu cianură, el arătând că strategia politică a Partidului Social-Democrat este că această îmbrăţişare a PNL-ului poate să ducă la sufocare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a declarat la DcNews, despre afirmaţia premierului Marcel Ciolacu, că l-ar pune pe el premier, că nu a spus-o o singură dată. ”N-a spus-o doar o dată, a spus-o de nenumărate ori. Şi acum, i-am spus, când a zis-o o dată, am zis poate fi. Când a zis-o a doua oară, zic, zic nici măcar n-a vorbit cu mine. Când a zis-o a treia oară, am spus foarte clar că se alintă. Pentru că, în primul rând, trebuie să vedem strategia politică a Partidului Social-Democrat, prin care consideră că această îmbrăţişare a PNL-ului poate să ducă la sufocare”, a spus preşedintele PNL.

”Este foarte clar că electoratul de dreapta nu a acceptat şi nu acceptă atât de uşor, chiar în situaţii deosebite, cum a fost cea din ultimii trei ani, să ne ducem pe o înţelegere de coaliţie şi o guvernare, împreună cu Partidul Social-Democrat. Iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu echipa domniei sale, au zis, băi, cum putem noi totuşi pe ăştia să-i ţinem acolo, la nivelul respectiv. Hai să-i spunem că îl punem pe Ciucă premierul, dar pe Ciucă l-a întrebat cineva?”, a comentat Nicolae Cică.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat dacă consideră că este o propunere otrăvită, Ciucă a replicat: ”Da, cum să nu? Nu e otrăvită, e cu cianură”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.