Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat joi că Biroul Politic Naţional şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional, pentru alegerile prezidenţiale, în persoana sa. Din acest moment, putem spune că PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală, până la finele anului, pe cele două componente, campania pentru prezidenţiale şi pentru parlamentare, a completat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat după şedinţa conducerii PNL că a fost votat de BPN pentru candidatura la alegerile prezidenţiale.

”În Biroul Politic Naţional de astăzi, BPN-ul şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, cu toţi membrii PNL, vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Din acest moment, putem spune că PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală, până la finele anului, pe cele două componente, campania pentru prezidenţiale şi pentru parlamentare”, a mai afirmat Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.