Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat miercuri despre atmosfera din Guvern, după anunţul PNL privind ruperea coaliţiei, că a fost o şedinţă foarte normală şi un dialog constructiv, chiar mai bună decât cea de data trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul Agriculturii a fost întrebat după şedinţa de Guvern care a fost atmosfera în Guvern şi cum colaborează cu colegii de la PNL, după anunţul acestora că s-a rupt coaliţia de guvernare.

”Lucrez foarte bine, pentru că în Guvernul României sunt oameni responsabili şi cred că cel mai important lucru în momentul de faţă pentru membrii Guvernului nu sunt alegerile, practic sunt românii şi în cazul ministerului Agriculturii, fermierii români”, a spus ministrul.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”A fost o şedinţă foarte normală şi un dialog constructiv. Chiar mai bună decât cea de data trecută”, a mai declarat Barbu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.