Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îi dă replica prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, care a afirmat că liberalii au fost ”nevoiţi să înghită o meduză” pentru a guverna alături de PSD. ”Probabil că omul avea o sursă de inspiraţie în chestia asta, că cică meduzele n-au creier şi se descurcă în viaţă de miliarde de ani şi pentru el, e o veste bună că pot şi fără creier. Nu-i ţine nimeni la guvernare, să se ducă acasă”, susţine Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Nu ştiu ce mănâncă domnia sa dimineaţa, la prânz şi seara. E treaba domniei sale. Probabil că era la plajă şi a fost inspirat de aşa... dar na... ce să vă spun? Ştiţi, probabil că omul avea o sursă de inspiraţie în chestia asta, că cică meduzele n-au creier şi se descurcă în viaţă de miliarde de ani şi pentru el, e o veste bună că pot şi fără creier. Nu-i ţine nimeni la guvernare, să se ducă acasă. Nu-i invit, dar dacă stă cu meduza şi alte nevertebrate pe-acolo... Îi ţine cineva cu forţa?”, a afirmat Mihai Tudose, luni seară, la Digi 24. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Întrebat cum poate exista vreo şansă ca după alegeri cele două partide să mai formeze o coaliţie, având în vedere atacurile din precampania electorală, liderul social democrat a susţinut că ”după alegeri va fi un moment T zero în care românii vor decide”.
 
”Vor cu noi, vor cu meduzele, nu ştiu... să decidă, e simplu”, a adăugat Tudose.
 
”Străveziu, nu? Ordinul de zi pe unitate este Atacaţi - Atacaţi - Atacaţi, pentru a deturna discuţia de la scandalul recalculării, de la scandalul Pantelimon, de la criza acută de medicamente esenţiale pentru tratamentul cancerului, de la listele de aşteptare de 2 ani pentru proteze fără de care oamenii suportă dureri cumplite de şold şi genunchi, de la faptul că pentru un C.T. banal trebuie să aştepţi cu lunile. Şi câte şi mai câte! Da, am fost nevoiţi să înghiţim o meduză şi să guvernăm împreună, pentru că odată cu războiul din Ucraina, Uniunea Europeană şi NATO aveau nevoie de o graniţă care să garanteze securitatea Europei. Ar fi fost un dezastru ca, în timp ce PNL susţinea Ucraina, hoarda socialiştilor români să încerce blocarea ajutoarelor îndreptate către ţara aflată în război. O ştiu toţi: şi politicienii, şi ziariştii oneşti. Ar fi căzut Ucraina, la micul dejun era mâncată Moldova şi urma presiunea pe România, Polonia şi Ţările Baltice. România şi Europa ar fi fost cu adevărat în pericol”, a comentat Rareş Bogdan criticile aduse de lideri ai PSD la adresa PNL, în cadrul congresului de sâmbătă în care PSD a validat candidatura lui Marcel Ciolacu pentru preşedinţia României şi l-a reales pe acesta în fruntea partidului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.