Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi seară, că este un om norocos pentru că Dumnezeu şi românii i-au oferit tot ce şi-ar fi putut dori. Totuşi, el spune că nu şi-a dorit funcţia de premier. În ceea ce priveşte viitorul României, Cioalcu a declarat că românii vor stabilitate politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu sunt un om norocos. Sunt un om care a primit de la români şi de la Dumnezeu tot ce mi-am dorit. Nu mi-am dorit niciodată să fiu prim-ministru. În viaţă nu trebuie să îţi doreşti ca un apucat sau să ai un scop. Important e să vrei să schimbi ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.

Premierul a mai spus că PSD şi PNL au obţinut la alegerile europarlamentare un scor de 50 la sută, iar acest lucru arată că românii îşi doresc stabilitate politică.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”M-am uitat la rezultatele la europarlamentare, cele două mari partide au avut 50 la sută. 57 la sută la numărul de mandate. Este evident că românii îşi doresc o stabilitate politică. De fapt ăsta cred că a fost secretul, uitaţi-vă ce se întâmplă în Bulgaria, că nu reuşesc să aibă o majoritate stabilă. Eu cred că românii îşi doresc soluţii, îşi doresc implicare”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că următorii ani sunt despre contextul internaţional.

”Următorii ani ai României nu-i despre noi şi nu e despre PSD, nu e despre PNL, nu e despre persoanele noastre, nu e despre primari şi preşedinţi de consilii judeţene, E de contextul internaţional. Şi dacă crem să nu ratăm această şansă, puterea trebuie să o împărţim că altfel nu ne vom putea dezvolta. Nu se ştie în ce direcţie o ia războiul din Ucraina”, a precizat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.