Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că, dacă i-ar propune lui Kelemen Hunor, liderul UDMR, să ocupe funcţia de premier într-un viitor guvern, acesta l-ar refuza. Ciolacu a exclus o alianţă guvernamentală cu AUR, dar a spus că vede ca pe o normalitate o alianţă PSD-PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu sunt ferm convins că domnul Kelemen Hunor m-ar refuza, chiar dacă i-aş propune să fie prim-ministru. E exclusă o astfel de variantă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi 24, marţi seară.

De asemenea, Marcel Ciolacu a mai fost întrebat dacă vede o coaliţie din care să facă parte UDMR şi a răspuns: ”Acest lucru îl decid românii. Exclud orice variantă în care PSD va face o mahoritate cu AUR, o exclud categoric. Văd în continuare o variantă bună, ţinând cont de contextul actual, văd ca pe o normalitate să avem o coaliţie PSD-PNL”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.