Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că după ce a împlinit vârsta de 35 de ani s-a apropiat mai mult de tatăl său şi că el este persoana de la care a învăţat cel mai mult în viaţă. Ciolacu a povestit despre partidele de pescuit la care mergeau împreună şi care i-au apropiat şi mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, la emisiunea Morning Glory, cine sunt oamenii care l-au influenţat şi pe care îi admiră. 
”Cred că tatăl meu. L-am descoperit după 30 de ani. Dar cred că noi băieţii aşa...La băieţi prima dragoste e mama şi normal că te rupi mult mai greu. Fiecare dintre noi pe urmă ne dorim un băiat şi vedem că băiatul e al mamei, de fapt. Băiatul se apropie de tată, sau cel puţin eu, după 35 de ani m-am apropiat de  tata şi chiar e persoana de la care am învăţat cel mai mult”, a povestit Marcel Ciolacu.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
El a adăugat că a învăţat să comunice mai mult bine cu tatăl său la partidele de pescuit. 
”Am fost şi pe aerodrom cu dânsul. Am crescut pe aerodrom, el fiind pilot. Eram trei băieţi. Pe timpul verii unul dintre noi mergea pe aerodrom. Eu eram preferatul. Şi după 30 şi ceva de ani am mers la pescuit. Este banală, am folosit-o şi eu cu fiul meu,  te urci în barcă, te duci în mijlocul unui lac, dacă dai la crap, la peşte staţionar şi nu ai ce face. Opt ore trebuie să stai de vorbă. M-a prins în capcană şi aşa ne-am deschis unul cu altul. Ne-am mai certat, ne-am mai... dar încet, încet am învăţat să comunicăm”, a declarat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.