Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că în şedina Executivului se deblocheaxăazi angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale şi serviciile de ambulanţă, fiind a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie şi februarie. Marcel Ciolacu a precizat că, în plus, Guvernul va crea un grup de lucru pentru identificarea soluţiilor care să permită accesul pacienţilor la medicamente esenţiale, la preţuri rezonabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deblocăm azi angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale şi serviciile de ambulanţă. Este a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie şi februarie, când au fost deblocate angajările pentru 10.000 de posturi”, a spus premierul în şedinţă.

Marcel Ciolacu a precizat că, în plus, Guvernul va crea un grup de lucru pentru identificarea soluţiilor care să permită accesul pacienţilor la medicamente esenţiale, la preţuri rezonabile.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Aceste soluţii vor fi discutate şi cu industria farmaceutică”, a completat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.