Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, a explicat că, neexistând infrastructură în România, mulţi români au ales să plece în străinătate. El a spus că nu ar exista o lovitură mai mare pentru el decât o eventuală plecare a fiului său în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Consecinţa cea mai dureroasă din România a fost faptul că, neexistând infrastructură, românii au plecat. Unde e cea mai mare migraţie din România? Din Moldova, din Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui, Botoşani, acolo efectul a fost distrugător. Deci toată plus valoarea României în aceşti ani în care nu s-a făcut infrastructură”, a declarat Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.

Premierul a precizat că românii sunt familişti, nu au gânduri de plecat în alte ţări şi că preferă să stea mai mulţi într-o cameră.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Românii stau alături de familie, nu au gânduri de ducă, stau mai mulţi într-o cameră. Nu cred că e confotul pe care ni-l dorim, nu. (...)”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că a avut o discuţie cu fiul său despre plecarea acestuia din România.

”Eu am vorbit cu fiul meu, l-am intrebat când termini facultatea ai de gând să pleci? La început exista această discuţie. Nu cred că e ceva care m-ar lovi mai tare decât plecarea fiului meu”, a precizat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.