Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, că el a anunţat foarte clar că în luna decembrie nu va candida la funcţia de preşedinte, din partea PSD. ”La începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”, a arătat Ciolacu. Despre susţinerea unei candidaturi a lui Mircea Geoană din partea PSD, Ciolacu a precizat că nu a avut o discuţie, de câţiva ani, cu Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri, că liderii filialelor judeţene au participat la analiza rezultatelor alegerilor, cifre care ”reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”. La finalul unei şedinţe care a durat peste şase ore, liberalii au stabilit că vor avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Liberalii au decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, la finalul unei şedinţe de peste şase ore / Analiză a rezultatelor / Ciucă: Acest vot totodată reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România - VIDEO

”Eu am anunţat foarte clar că în luna decembrie nu voi canduda la funcţia de preşedinte, din partea PSD”, a spus liderul PSD la Sâmbăta de Sus.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Marcel Ciolacu a mai anunţat că la începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”. 

Întrebat dacă mai suint şi alte variante de prezidenţiabil, dacă alegerile nu vor fi în luna septembrie, Ciolacu a răspuns: ”Întotdeauna sunt mai multe variante, important este ca eu şi colegii mei să luăm decizia cea mai bună”. 

Despre varianta ca Mircea Geoană să fie o variantă de prezidenţiabil, preşedintelew PSD a spus: ”Nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment şi nici eu, personal, nu am avut o discuţie, de câţiva ani, cu domnul Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Este normal să nu am ce să răspund la această întrebare”. 

Întrebat dacă exclude această variantă ca Mircea Geoană să fie susţinut de PSD, Ciolacu a spus: ”Eu cred că în primul rând ar trebui să am o discuţie cu Mircea Geoană. Şi nu eu, ci împreună cu colegii mei”. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.