Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, economistul Claudiu Damian, care deţine postul din 2014, va renunţa la funcţie în luna octombrie şi va deveni vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut, joi, de liderul PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, ales preşedinte al CJ Buzău la alegerile din 9 iunie. Acesta a precizat că actualul vicepreşedinte al CJ, Adrian Petre, şi noul consilier Claudiu Damian vor fi cei care vor prelua funcţiile de vicepreşedinte al CJ Buzău.

”Din discuţiile avute până în acest moment, domnii Adrian Petre şi Claudiu Damian sunt văzuţi ca viitori vicepreşedinţi, am discutat cu dânşii şi vor acest lucru. Nu ştiu să vă spun în schimb cine va rămâne la spital, pentru că nu am discutat sau dacă s-a discutat şi s-a discutat la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău eu nu am cunoştinţă. În orice caz, funcţia de manager la SJU Buzău este extrem de importantă şi nu se va întâmpla să plece domnul Damian de acolo până nu se va găsi un înlocuitor”, a declarat Lucian Romaşcanu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Economistul Claudiu Damian deţine funcţia de manager al celei mai mari unităţi medicale din judeţul Buzău din anul 2014.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.