Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la Sommet-ul Francofoniei, care are loc la Paris, el arătând că România promovează o viziune a Francofoniei în care educaţia, cercetarea, mobilitatea şi accesul tinerilor pe piaţa muncii ocupă un loc central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Particip la Sommet-ul Francofoniei, care are loc la Paris şi Villers-Cotterêts. România promovează o viziune a Francofoniei în care educaţia, cercetarea, mobilitatea şi accesul tinerilor pe piaţa muncii ocupă un loc central”, este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, pe platforma X.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, în perioada 4-5 octombrie, la Sommet-ul Francofoniei, care va avea loc în Franţa.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Conform Administrraţiei prezidenţiale, Iohannis va pune accent pe răspunsul la provocările globale actuale şi pe importanţa acordată educaţiei în limba franceză şi inserţiei profesionale a tinerilor francofoni şi va pleda pentru consolidarea Francofoniei universitare şi ştiinţifice, care reprezintă una dintre contribuţiile majore ale ţării noastre la nivelul Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.