Europarlamentarul Iuliu Winkler (UDMR) a declarat, miercuri, despre portofoliul de comisar european, că un portofoliu economic este o idee bună şi este un obiectiv care poate fi atins. Despre Victor Negrescu, ca şi propunere din partea României, Winkler arată că este o propunere care ar putea să navigheze cu succes într-o comisie a Parlamentului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Atunci când l-am votat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European pe colegul Victor Negrescu, atunci i-am acordat sprijinul şi a fost un sprijin corect pentru un politician cu performanţă”, a declarat eurodeputatul UDMR, în emisiunea România Politică de la Prima News, despre o posibilă nominalizare a lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european din partea României. 

Iuliu Winkler a precizat că ”Victor Negrescu este un coleg activ (..) cunoscut şi un politician care s-a manifestat într-un mod echilibrat şi de multe ori tehnocratic”. ”Acestea sunt lucruri bune şi eu cred că Bictor Negrescu este o propunere care ar putea să navigheze cu succes într-o comisie a Parlamentului European”, a mai spus europarlamentarul, precizând că este o speculaţie, pentru că nu ştim încă despre ce portofoliu de comisar vorbim.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Ne dorim un portofoliu economic şi eu cred că această dorinţă este legitimă. România este un stat mijlociu în UE, cu o economie care ar putea fi mai stabilă, mai performantă, dar care este oricum o economie importantă”, a completat Winkler, adăugând că în ultimele trei Comisii Europene ţara  noastră a avut pertofolii importante, transporturi, dezvoltarea regională şi agricultura.

”Ideea de a negocia un portofoliu economic este o idee bună, cred că este un obiectiv care poate fi atins”, a mai afirmat eurodeputatul UDMR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.