Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă joi că George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1!, în ciuda zbaterilor politice şi al refuzului de a accepta adevărul faptic al USR şi doamnei Coltilde Armand. El a precizat că ”este inadmisibil şi absurd să faci zeci plângeri penale unor oameni simpli, care au contribuit la procesul electoral, să încerci să ameninţi şi să terorizezi un sector întreg, pentru că rezultatele nu sunt cele pe care ţi le doreai”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”George Cristian Tuţă este noul primar al Sectorului 1! În ciuda zbaterilor politice şi al refuzului de a accepta adevărul faptic al USR şi doamnei Coltilde Armand: cetăţenii Sectorului 1 l-au ales pe George Tuţă la primărie”, a transmis purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

El a precizat că ”este inadmisibil şi absurd să faci zeci plângeri penale unor oameni simpli, care au contribuit la procesul electoral, să încerci să ameninţi şi să terorizezi un sector întreg, pentru că rezultatele nu sunt cele pe care ţi le doreai”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Este absurd că niciun reprezentant al USR în secţie nu a făcut vreo sesizare, întâmpinare sau contestaţie a a rezultatelor şi proceselor verbale. Dar acest episod urât s-a încheiat, iar acum George are multă treabă de făcut, multe lucruri de îndreptat şi sunt sigur că sub administrarea lui, Sectorul 1 îşi va recăpăta statutul de ,,capitală a capitalei", spune Stroe.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere joi renumărarea voturilor la Sectorul 1, la alegerile locale de duminică, ea afirmând că are dovezi clare şi matematice că s-a fraudat acest scrutin în mod flagrant iar ”Ciolacu şi Ciucă sunt părtaşi la cea mai mare fraudă electorală după 1946”.

Biroul Electoral Central a respins, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulată de către Clotilde Armand, în calitate de candidat la funcţia de primar de sector din partea Alianţei Dreapta Unită. BEC a argumentat că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.