Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre posibile nemulţumiri în PNL privind candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţaile, că liderul PNL este candidatul formaţiunii şi În momentul de faţă nu există niciun alt candidat care să fie competitor pentru această poziţie. Stroe a precizat că partidul este strâns unit în jurul liderului său. Unii candidaţi încearcă acum fel de fel de artificii, fel de fel de vizite de lucru, de întâlniri cu oamenii, a mai spus el, adăugând că modul în care fost văzut Nicolae Ciucă, cel puţin în ultimele săptămâni, un om normal, autentic, patriot, care cu responsabilitate şi-a servit ţara în misiuni foarte foarte dificile, este profilul de om pe care ţara îl merită în fruntea ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”După cum îl vedem pe Nicolae Ciucă, şi felul în care şi-a prezentat cartea, şi felul în care îşi construieşte candiadtura, şi felul în care se adresează şi se consultă cu partidul, cu siguranţă nu face niciun efort să se comporte natural. Unii candidaţi încearcă acum fel de fel de artificii, fel de fel de vizite de lucru, de întâlniri cu oamenii. Eu cred că modul în care l-aţi văzut pe Nicolae Ciucă, cel puţin în ultimele săptămâni, un om normal, autentic, patriot, care cu responsabilitate şi-a servit ţara în misiuni foarte foarte dificile, este profilul de om pe care ţara asta îl merită în fruntea ei”, a spus Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că ”crede că în mod evident, uşor uşor, şi cartea şi modul în care îşi vor construi campanie vor fi argumente în plus pentru Nicolae Ciucă, pentru a coaliza de ce nu chiar un pol de votanţi de dreapta”. Despre posibile nemulţumiri în partid cu privire la candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidenţiale, Ionuţ Stroe a spus: ”Nu, candidatul PNL la alegerile prezidenţiale este Nicolae Ciucă. În momentul de faţă nu există niciun alt candidat care să fie competitor pentru această poziţie”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El a precizat că sunt multe speculaţii care s-au făcut, iar ”scopul lor este să afecteze sau să compromită candidatura preşedintelui PNL la prezidenţiale”. ”În momentul de faţă, partidul este strâns unit în jurul liderului său, în ciuda a ce s-a vehiculat public, atmosfera din PNL este una bună, constructivă şi cel mai mare partid de dreapta va lupta şi va reuşi să îşi ducă candidatul în turul doi şi ulterior să câştige”, a mai afirmat Stroe.

În opinia lui Stroe, lansarea cărţii lu Nicolae Ciucă şi mediatizarea mare de care s-a bucurat a fost în sine un succes.

”Tot timpul există critici, există concurenţi şi competitori politic, chiar dacă această competiţie a avut şi derapaje nepotrivite unei competiţii politice corecte”, a menţionat Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.