Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat că fostul preşedinte al formaţiunii, Cătălin Drulă ar fi un premier foarte bun, mai bun decât Ilie Bolojan, el arătând că l-a văzut în acţiune. ”Noi vrem să facem un guvern de centru-dreapta. O să vedem pe 2 decembrie, după alegerile parlamentare, cum arată majoritatea”, a mai spus Moşteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Noi vrem să facem un guvern de centru-dreapta. O să vedem pe 2 decembrie, după alegerile parlamentare, cum arată majoritatea, pentru că se face pe locuri în Parlament, aritmetică foarte simplă”, a spus în emisiunea România Politică de la Prima News deputatul PNL Ionuţ Moşteanu. 

El a precizat că pe 2 decembrie vor vedea cum arată structura Parlamentului.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Dorinţa noastră este să facem o guvernare de centru dreapta. Preşedinta Elena Lasconi a spus acelaşi lucru, că vrea să numească un premier reformist, curajos, de dreapta. A dat şi un nume de la PNL, domnul Bolojan. Drulă ar fi un premier foarte bun, mai bun decât Bolojan, l-am văzut în acţiune”, a completat Moşteanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.