Candidatul Alianţei Dreapta Unită la şefia CJ Ilfov, Ionel Dancă, îşi anunţă intenţia de a închide groapa de gunoi de la Vidra şi de a opri ”mafia gunoaielor din Ilfov!”. Este nevoie de o soluţie radicală care să destructureze mafia gunoaielor din Ilfov: Fără Gropi de gunoi în Ilfov!”, afirmă el într-o postare pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Închidem Groapa de gunoi de la Vidra şi oprim mafia gunoaielor din Ilfov! Nu mai putem respira la propriu din cauza mafiei politice din Ilfov, condusă de Hubert şi cei 40 de hoţi! Ca orice altă mafie, mafia politică din Ilfov se hrăneşte din mafia gunoaielor! De prea mulţi ani, viaţa locuitorilor din Sudul judeţului Ilfov şi a Bucureştiului a ajuns un cosmar din cauza poluării de la groapa de gunoi de la Vidra şi de la arderile ilegale de deşeuri de la Sinteşti. Dar, de fapt, nu întâmplător, nu se ştie exact care e sursa cea mai mare de poluare dintre cele două locaţii învecinate!”, scrie Dancă pe Facebook.
El subliniază că toate protestestele, acţiunile civice, petiţiile publice şi acţiunile colective în instanţă împotriva poluării din Ilfov nu au avut niciun rezultat.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Chiar şi prin acţiunea colectivă în instanţă a oamenilor din grupul GAL- Berceni, pe care-i felicit pentru că au reuşit să oprească o nouă groapă de gunoi la Vidra, s-a obţinut doar suspendarea proiectului iniţiat de Consiliul Judeţean Ilfov. Acum s-au oprit pentru că e campanie şi nici groapa nu mai miroase aşa tare (deci, tehnic se poate!), dar după campanie, ştim cu toţii că vor începe construcţia unei noi gropi de gunoi la Vidra şi vor da din nou drumul la gaze urât mirositoare. Argumentul autorităţilor de la judeţ e de-a dreptul sfidător pentru locuitorii din Vidra şi Berceni, localităţi învecinate, dar şi pentru cei din Popeşti-Leordeni, Jilava, 1 Decembrie, Bragadiru care inspiă la fel de mult această poluare: "Oricum voi sunteţi obişnuiţi cu acest miros!"”, susţine candidatul la ăefia CJ Ilfov, adăugând: ”Este nevoie de o soluţie radicală care să destructureze mafia gunoaielor din Ilfov: Fără Gropi de gunoi în Ilfov!”.
El argumentează că judetul Ilfov este un judeţ mic şi bogat care poate să plătească transportul, depozitarea şi reciclarea deşeurilor în alte locaţii autorizate din ţară care activează conform normelor europene fără să afecteze viaţa oamenilor din zonele învecinate.
”Alte judeţe din ţară fac deja asta, de ce nu putem face şi noi la fel cu gunoaiele din Ilfov? Alte locaţii în Ilfov pentru o groapă de gunoi nu sunt posibile pentru că Ilfov este un judeţ deja suprapopulat. Singura soluţie pentru groapa de gunoi de la Vidra pe care o propun prin Planul pentru Ilfov este închiderea ei definitivă şi transportul gunoaielor din Ilfov în alte locaţii autorizate!”, conchide Dancă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.