Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, întrebat dacă ar trebui să continue alianţa PSD şi PNL la prezidenţiale şi parlamentare, că e o chestiune care trebuie lămurită în interiorul coaliţie şi nu crede că ar fi corect să îşi exprime opinia în spaţiul public pe acest subiect, chiar dacă ar avea o părere privind acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este aceasta o chestiune care trebuie lămurită în interiorul coaliţiei şi, chiar dacă aş avea o opinie în această chestiune, nu cred că ar fi corect să mi-o spun public”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat dacă ar trebui să existe o alianţă între PSD şi PNL şi la alegerile prezidenţiale şi parlamentare, în contextul în care recent Marcel Ciolacu a precizat că PSD ar trebui să dea candidatul la prezidenţiale.

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu nu a exclus posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă candidat comun la prezidenţiale şi listă comună la alegerile parlamentare, însă „PSD momentan a câştigat alegeri” şi „este foarte puţin probabil ca PSD să renunţe la candidat, ţinând cont că chiar le-a câştigat”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.