Preşedintele Klaus Iohannis se declară îngrozit de atacul asupra fostului preşedinte american Donald Trump, considerând că violenţa şi agresiunea nu sunt atributele niciunei democraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt îngrozit de atacul asupra fostului preşedinte Trump la mitingul său de campanie. Îi doresc însănătoşire rapidă şi completă. Violenţa şi agresiunea nu sunt atributele niciunei democraţii. Noi românii suntem amături de poporul american”, a scris Iohannis pe X.
Fostul preşedinte SUA Donald Trump este în siguranţă, au anunţat sâmbătă Secret Service şi campania sa, după ce mai multe focuri de armă au răsunat la un miting din Pennsylvania al candidatului republican la preşedinţie. În timp ce o înregistrare video îl arată pe Trump făcând o grimasă şi ridicând o mână la urechea dreaptă, unde sângerează, autorităţile au anunţat decesul a două persoane, una dintre ele fiind cea care a deschis focul. Alte două persoane din public au fost grav rănite. Preşedintele SUA Joe Biden a discutat cu Donald Trump, după ce acesta a fost rănit la mitingul din Pennsylvania, relatează Reuters.
FBI a calificat incidentul armat drept ”tentativă de asasinat”.
 
 
 

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.