Adjunctul secretarului adjunct al NATO Mircea Geoană afirmă, după ce Donald Trump a fost rănit uşor la un miting în Pennsylvania, FBI calificând incidentul armat drept ”tentativă de asasinat”., că trebuie să facem front comun împotriva violenţei de orice fel!, subliniind că politica este locul de întâlnire al ideilor şi proiectelor, nu al gesturilor agresive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Trebuie să facem front comun împotriva violenţei de orice fel! Politica este locul de întâlnire al ideilor şi proiectelor, nu al gesturilor agresive. Gândurile noastre sunt alături de preşedintele Trump şi ne bucurăm că tentativa de asasinat a eşuat. Rugăciunile nostre merg către victima acestui atac şi familia sa”, a scris Geoană pe Facebook.
Donald Trump a fost împuşcat în ureche în timpul unui miting de campanie, sâmbătă, după o eroare majoră de securitate, un atac ce va remodela probabil cursa prezidenţială din acest an şi va alimenta temerile de lungă durată că disputata competiţie electorală ar putea degenera în violenţă politică, scrie Reuters.
FBI a calificat incidentul armat drept ”tentativă de asasinat”.
Autorităţile au anunţat decesul a două persoane, una dintre ele fiind cea care a deschis focul şi care a fost împuşcată de Secret Service. Alte două persoane din public au fost grav rănite. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.