Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu este de părere că lansarea cărţii liderului PN Nicolae Ciucă este doar ”un punct în campania electorală” a candidatului PNL, Grindeanu spunând că este un eveniment gândit şi pregătit din timp de către echipa de campanie a candidatului Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Ştiţi care e chestiunea? Este clar un eveniment de campanie, gândit de echipa de campanie, s-a umplut ţara în ultimele două luni de panouri cu promovarea acestei cărţi. Eu cred că totul a fost gândit din timp, nu mă gândesc că e altceva decât un punct în campania electorală a domnului Nicolae Ciucă. Nu cred că e vorba de cu totul altceva”, afirmat Sorin Grindeanu, luni seară, la Antena 3.

El spune că nu a citit cartea lui Ciucă. Întrebat dacă o va citi, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Mă mai gândesc, dar, de curiozitate, poate”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Grindeanu remarcă faptul că Nicolae Ciucă ”nu a mai scris cărţi înainte, nu e scriitor de cărţi”.

Cartea ”În slujba ţării”, scrisă de liderul PNL Nicolae Ciucă, este disponibilă online, unde poate fi citită, dar poate fi şi descărcată în format pdf şi epub, iar autorul anunţă că este dedicată familiei şi camarazilor săi.

Volumul prezintă povestea vieţii lui Nicolae Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.