Liderul AUR George Simion îşi prezintă miercuri diploma de Bacalaureat, precizând că a avut media 9.69. ”Marcel Ciolacu, tu când ne arăţi diploma de Bacalaureat?”, întreabă Simion în contextul discuţiilor din ultimele zile pe tema diplomelor de bacalaureat şi a notelor obţinute la examen de liderii principalelor partide, competitori în cursa pentru Cotroceni, şi al faptului că iniţial Ciolacu a spus că nu mai ştie ce notă a avut, anunţând însă după o zi că media sa a fost 7.03.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vă arăt, astăzi, deşi am mai făcut-o şi în trecut, diploma de Bacalaureat a lui George Simion. Faţă de alţii, nu am nicio reţinere în a o arăta public. Pentru că eu nu am nimic de ascuns. Am avut media 9,69 la examenul de Bacalaureat şi nu am nicio problemă în a arăta acest lucru publicului. Diploma mea de bacalaureat este reală şi, spre deosebire de alţii, eu nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. În schimb, Premierului României, Marcel Ciolacu, a evitat constant să prezinte diploma şi, deşi a avut multe ocazii să clarifice situaţia, a refuzat să o facă, alimentând suspiciuni şi speculaţii”, a transmis Simion.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În opinia sa,toţi politicienii care cer încrederea oamenilor trebuie să dovedească integritate şi să fie deschişi cu privire la trecutul lor academic.

”Nu mă ascund în spatele unor diplome sau realizări inventate, pentru că ştiu ce înseamnă să munceşti pentru succes. Nu ar trebui să fie o ruşine să arăţi ce ai realizat, dar se pare că unii preferă să ascundă sau să omită adevărul.  O Românie puternică începe cu lideri care îşi asumă trecutul şi care pot arăta că au câştigat respectul şi încrederea prin muncă, nu prin minciuni sau trucuri”, afirmă liderul AUR, încheind cu întrebarea: ”Marcel Ciolacu, tu când ne arăţi diploma de Bacalaureat?”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.