Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat vineri, despre eşecul de la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, că are prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă va fi ea votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească şi că a aflat că pe platforma TikTok s-au dat astfel de mesaje. ”Vă daţi seama ce manipulare”, a mai comentat Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu putem să fim deloc fericiţi cu ceea ce s-a întâmplat, nu mă aşteptam să câştig dar nici să fie un astfel de scor. E adevărat că am fost mulţi candidaţi în zona de centru-stânga, o campanie ţintită împotriva mea, din partea celorlalţi contracandidaţi. La un moment dat mă întrebam dacă eu sunt primarul în funcţie şi nu îmi dau seama, pentru că părea că mi se face mie o analiză şi cumva un bilanţ. Acum, dacă aş încerca să pasez responsabilitatea către altcineva, nu ar fi corect şi întotdeauna mi-am asumat. Şi atunci când am câştigat şi atunci când am pierdut şi bune şi rele şi aşa este normal”, a spus Gabriela Firea, la Braşov, unde a avut loc şedinţa conducerii PSD, despre eşecul de la alegerile locale pentru Primăroa Capitalei.

Ea a precizat că important este cum va fi în Bucureşti, dacă va fi mai bine sau mai rău, dacă se va schimba ritmul de lucru al primarului general.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Nu vreau să dau vina pe nimeni, dau vina doar pe mine, nu am ajuns în suficiente cartiere, nu am avut timp să ajungă mesajul meu administrativ, şi nu am mers pe un mesaj de emoţie, nu am inventat teme. Eu am vorbit doar despre ce am făcut şi ce vreau să fac. Eu vorbeam despre calitatea vieţii cetăţenilor şi ceilalţi vorbeau despre faptul că vin comuniştii, dacă voi fi eu aleasă. Nu mai vine niciun comunist şi nu se va da nicio interdicţie. Am prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă voi fi eu votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească. Ferească Dumnezeu aşa ceva. Şi asta m-am întrebat de unde e şi am aflat că pe Tik Tok s-au dat astfel de mesaje, împotriva mea. Vă daţi seama ce manipulare”, a arătat ea.

Întrebată dacă are o vină şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru eşecul de la Capitală, Firea a spus: Nu, sub nicio formă, nu are nimeni nicio vină”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.