Europarlamentarul PSD Gabriela Firea spune, marţi, după participarea la şedinţa de constituire a Comisiei pentru Cultură şi Educaţie din Parlamentul European că în Comisia CULT se iau deciziile importante pentru viitoarele generaţii, se decide formarea tineretului european şi în ce direcţie va merge viitorul Uniunii Europene iar împreună cu restul colegilor europarlamentari vor lua hotărârile potrivite pentru educaţie, cultură, tineret sau mass-media le nivel european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În Comisia CULT se iau deciziile importante pentru viitoarele generaţii, se decide formarea tineretului european şi în ce direcţie va merge viitorul Uniunii Europene. Împreună cu restul colegilor europarlamentari vom lua hotărârile potrivite pentru educaţie, cultură, tineret sau mass-media le nivel european”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Firea arată că a participat la şedinţa de constituire şi am votat Biroul de conducere a Comisiei pentru Cultură şi Educaţie din Parlamentul European.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Sunt onorată să reprezint grupul S&D, dar în primul rând pe români şi România în această comisie extrem de importantă pentru viitorul Uniunii Europene. Fără educaţie şi cultură societatea nu putem creşte, nu putem evolua şi suntem vulnerabili”, mai spune Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.