Deputatul PNL Florin Roman spune, miercuri, că PSD se chinuie să inducă ideea că Ciucă nu ar întra în turul doi, dar realitatea ne arată că în toate scenariile Ciolacu nu iese victorios din turul 2 iar până în noiembrie va fi pe locul 4. El mai spune că Sorin Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce ne arată jocul făcut de PSD din ultimele zile: PSD se chinuie să inducă ideea că Ciucă nu ar întra în turul doi, dar realitatea ne arată că, în toate scenariile, Ciolacu nu iese victorios din turul doi. Acum că a ratat şi forţarea anticipatelor prezidenţiale, chiar a ratat orice şansă să ajungă chiar el în turul doi. Până în noiembrie va fi pe locul patru indiferent de ce procente va avea partidul”, scrie Florin Roman într-o postare pe Facebook.

Liberalul continuă, arătând că ”acum, dl Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Cât despre onoarea între ei, pesedistii: în octombrie 2023, Grindeanu declara că nu e capabil/nu doreşte să fie presedinte al PSD pentru că nu are răbdare să îi asculte pe toţi pesedistii cum face Ciolacu. În martie 2024, Grindeanu se răzgândeste şi declară că e tentat de funcţia de preşedinte al PSD dacă Ciolacu devine preşedinte al României. Ne amintim că Grindeanu este personajul care s-a ţinut cu dinţii de funcţia de premier, baricadându-se în Palatul Victoria când partidul lui (Dragnea) îl voia plecat, a şi fost primul premier din România demis de propriul partid prin moţiune de cenzură. Deci onoare cât cuprinde. Şi socialism de caviar, asortat cu avion privat!”, mai spune Roman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.