Preşedintele PNL; Florin Cîţu, afirmă că partidul pe care îl conduce îl susţine pentru şefia Guvernului pentru că nu există garanţii că solicitările actuale ale USR PLUS nu se vor repeta. "Cei care negociază cu Partidul Naţional Liberal trebuie să respecte Partidul Naţional Liberal. Nu este vorba despre mine, este vorba despre ceea ce reprezintă Partidul Naţional Liberal şi ceea ce reprezintă preşedintele Partidului Naţional Liberal. Eu am arătat că pot să mă dau la o parte când a fost interesul Partidului Naţional Liberal. Dar astăzi suntem în altă situaţie”, afirmă Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În primul rând că nu există nicio garanţie că nu se va mai întâmpla, că se supără şi spune: vrem celălalt prim ministru, nu îl vrem pe ăsta, îl vrem pe celălalt. În al doilea rând, Partidul Naţional Liberal tocmai a trecut printr-un congres în care şi-a ales conducerea, şi-a ales preşedintele Partidului Naţional Liberal, iar premierul este preşedintele Partidului Naţional Liberal. Şi cei care negociază cu Partidul Naţional Liberal trebuie să respecte Partidul Naţional Liberal. Nu este vorba despre mine, este vorba despre ceea ce reprezintă Partidul Naţional Liberal şi ceea ce reprezintă preşedintele Partidului Naţional Liberal. Eu am arătat că pot să mă dau la o parte când a fost interesul Partidului Naţional Liberal. Dar astăzi suntem în altă situaţie, astăzi sunt preşedintele Partidului Naţional Liberal şi nu voi permite nimănui, dar nimănui din interior sau din exterior să vorbească de rău sau să încerce să îngenuncheze Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la TVR.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El a susţinut că aceia care au introdus moţiuni de cenzură au făcut acest lucru "fără niciun plan”, el reclamând că PSD nu doreşte să intre la guvernare, iar cei de la USR "nu au niciun plan”.
 
Conform primului ministru, "şocul acestei perioade” este faptul că USR "stă lângă PSD şi lângă AUR”. 
 
"Vă daţi seama că aceşti oameni vor să fie mai socialişti ca PSD şi mai extremişti ca AUR în acest moment. Oameni care acum un an de zile ar fi făcut orice să nu fie lângă PSD”, a adăugat liderul PNL. 
 
El a reafirmat că PNL va guverna şi respinge ideea unui guvern tehnocrat, subliniind că guvernarea asigurată de executivul tehnocrat din 2016 a fost "dezastru”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.