Executivul a adoptat, vineri, o ordonanţă de urgenţă care modifică funcţionarea Inspectoratului de Stat în Construcţii – I.S.C, în sensul în care funcţia publică specifică de conducere de inspector-şef al Municipiului Bucureşti este echivalată cu funcţia publică generală de conducere de director, iar funcţia publică specifică de conducere de inspector-şef judeţean este echivalată cu funcţia publică generală de conducere de şef serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, precum şi pentru modificarea art. 2 din Ordonanţa de urgenţă nr. 212/2020 privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Astfel, sunt echivalate 41 de funcţii publice de conducere specifice de inspector şef judeţean cu 41 de funcţii publice de conducere generale de şef serviciu, precum şi o funcţie publică de conducere specifică de inspector şef al Municipiului Bucureşti în  funcţie publică de conducere generală de director, mai arată comunicatul de presă al Executivului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.