Liderul PMP, Eugen Tomac, afirmă sâmbătă într-o postare că locul lui Putin este la Haga, el arătând că Rezoluţia inaugurală a noului Parlament European reiterează, în mod total firesc şi corect, angajamentul pentru susţinerea Ucrainei în faţa invaziei barbare a Rusiei. Tomac afirmă despre scandalul provocat de Diana Şoşoacă în plenul PE că a vota în favoarea Rusiei este, în primul rând, un act de trădare şi o negare a propriei istorii. înseamnă dispreţ total faţă de suferinţa prin care au trecut milioane de români din cauza terorii aduse de "eliberatorii ruşi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Locul lui Putin este la Haga. Rezoluţia inaugurală a noului Parlament European reiterează, în mod total firesc şi corect, angajamentul pentru susţinerea Ucrainei în faţa invaziei barbare a Rusiei. Locul criminalului de la Kremlin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii. O spun de ani buni, la fel cum am spus-o şi ieri, în cadrul dezbaterii din plenul de la Strasbourg”, a afirmat europarlamentarul Eugen Tomac. 
 
El comentează şi reacţia Dianei Şoşoacă în plenul Parlamentului European.
 
”Din păcate, avem câţiva români rătăciţi în Parlament, care au votat în favoarea Rusiei, lucru care nu s-a întâmplat niciodată din 2007 până în prezent. Indiferent ce ne desparte acasă, la Bruxelles sau Strasbourg, până în prezent, românii au votat în unanimitate împotriva dictaturii sălbatice de la Kremlin”, spune Tomac. .
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
Preşedintele PMP afirmă că a vota în favoarea Rusiei este, în primul rând, un act de trădare şi o negare a propriei istorii. înseamnă dispreţ total faţă de suferinţa prin care au trecut milioane de români din cauza terorii aduse de "eliberatorii ruşi".
 
”Istoria va consemna, corect şi lucid, toate aceste trădări politice ieftine. Europa rămâne unită şi va lupta pentru dreptate, libertate şi democraţie, valori pe care românii le preţuiesc”, mai spune Tomac. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.