Liderul PMP Eugen Tomac a declarat că a rămas uimit să vadă câţi primari şi consilieri PNL au venit cu semnături pentru Ludovic Orban, din proprie iniţiativă, el arătând că a fost un fenomen şi în unele zile, veneau mai mulţi penelişti decât oameni din stucturile noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu sunt absolut convins că în România sunt foarte mulţi oameni care sunt dezamăgiţi de ceea ce lasă în urmă preşedintele Iohannis. Sunt foarte mulţi liberali care îl respectă pe Ludovic Orban”, a spus Eugen Tomac.

”Vă spun în premieră o chestiune extrem de importantă. Am rămas uimit să văd câţi primari şi consilieri au venit cu semnături pentru Ludovic Orban. Din proprie iniţiativă. Primari PNL şi consilieri PNL care au venit şi l-au susţinut pe Ludovic Orban cu semnături. A fost un fenomen, în unele zile pur şi simplu veneau mai mulţi penelişti să îl susţină decât oameni din structurile noastre, cee ce mă bucură foarte mult. Arată că oamenii nu pot fi manipulaţi la nesfârşit”, a spus Eugen Tomac în emisiunea România Politică de la Prima News.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a precizat că speră să nu înceapă o investigaţie să îi caute pe cei care au făcut acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.