Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri că PSD nu se lasă de năravurile sale şi are un calendar foarte bine definit, cu o campanie foarte puternică, cu scopul de a-şi asigura intrarea în turul 2 cu George Simion. El a arătat că este un calendar predictibil, care face inutile alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Avem o campanie creionată de PSD, organizată de PSD şi pregătită să îi avantajeze doar pe ei. A fost în interesul lor să urce în propria barcă PNL-ul la europarlamentare şi au comansat, schimbând regulile în timpul jocului, alegerile locale cu cele europarlamentare. Singurul câştigător a fost PSD. Acum, fiind siguri că vor băga candidatul în turul 2, au organizat un calendar, care evident că pe ei avantajează şi face inutile alegerile parlamentare”, a spus Eugen Tomac în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că Marcel Ciolacu şi-a pregătit tot calendarul electoral, în aşa fel încât să-l avantajeze.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Ultima mutare de la CCR arată cât se poate de clar că PSD nu se lasă de năravurile sale şi evident că are un calendar foarte bine definit, cu o campanie foarte puternică pentru a decredibiliza orice fel de competitor credibil şi puternic, cu scopul de a-şi asigura intrarea în turul 2 cu Simion. Este un calendar predictibil”, a completat Eugen Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.