Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al României, Elena Lasconi, a afirmat că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, ar trebui să se detaşeze de PNL, partid căruia i-a făcut foarte mult rău. În plus, Lasconi a precizat că va desecretiza cheltuielile lui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Klaus Iohannis trebuie să se detaşeze de PNL dacă mai doreşte ca PNL-ul să rămână în istoria recentă, pentru că a făcut foarte mult rău acestui partid şi a făcut mult rău şi ţării. Este cel mai pesedist preşedinte de dreapta. Pentru oameni cred că o să rămână cu eticheta de arogant, de leneş, de preşedinte departe de oameni, preşedinte interesat doar de călătorii de lux în avioane de lux şi cam atât”, a declarat Elena Lasconi, sâmbătă, în emisiunea Insider politic de la Prima TV.

Întrebată dacă va desecretiza cheltuielile lui Klaus Iohannis, în cazul în care va ajunge la Cotroceni, Lasconi răspuns că le va arăta românilor cât s-a cheltuit pe călătorii şi avioane de lux.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Sută la sută asta voi face. Primul lucru pe care îl voi face, voi arăta românilor câţi bani a cheltuit Klaus Iohannis în călătoriile lui de lux cu avioanele de lux. Pentru că este o normalitate, este un respect faţă de români, de a arăta unde se duc banii din taxele şi impozitele românilor. La Casa Albă ai acces la toate cheltuielile pe care le face Joe Biden şi vorbim de Statele Unite ale Americii. Oriunde ai acces, înţările civilizate vorbesc doar în România, sunt considerate secret de stat. Oare de ce? ”, s-a întrebat retoric Lasconi care a adăugat că nu şi-a pus problema de a cumpăra un avion pentru demnitari, dacă va obţine funcţia de preşedinte al României.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.