DREPT, partidul fondat de Vlad Gheorghe, şi CURAJ, condus de Cosette Chichirău, anunţă marţi că vor merge împreună în alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am iniţiat acum două săptămâni o reală platformă a independenţilor şi a partidelor aflate la început de drum din România. Pragul de 5% pentru alegerile parlamentare favorizează partidele mari, de sistem, şi voinţa şefilor de partide, care pun oameni din pix. Pentru a aduce oameni cu adevărat valoroşi în politică, am lansat un apel către orice forţe reformatoare, centriste, pro-europene pentru a ni se alătura. Mă bucur că astăzi CURAJ şi Cosette Chichirău au hotărât sa ni se alăture. Cosette a demonstrat în alegerile locale din Iaşi că poţi câştiga încrederea cetăţenilor fie ca independent, fie ca partid la început de drum. Vom demonstra asta şi împreună la alegerile parlamentare," a declarat Vlad Gheorghe.

"Mă bucur să mă alătur colegilor şi prietenilor din Drept şi lui Vlad Gheorghe. Vrem să reprezentăm şi să dăm voce spiritului independent din societatea românească. Fie că eşti un tânăr care vede viaţa într-un fel nou, sau un antreprenor care munceşte din greu pentru a aduce produse pe piaţă, sau un artist care face viaţa culturală mai bogată, noi vrem să aducem spiritul tău în parlament, neviciat de şefi de partide sau de corupţie. Sunt bineveniţi alături de noi, în platforma deschisă a partidului DREPT, orice independenţi sau formaţiuni gata să facă România o ţară mai bună,” a declarat deputata Cosette Chichirău.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Potrivit comunicatului, pe 2 septembrie, DREPT a reuşit sa devină partid parlamentar, câştigând dreptul de a trimite reprezentanţi în cele aproape 20.000 de secţii de vot.

”Aceşti reprezentanţi vor apăra votul cetăţenilor. Încă de pe 3 septembrie, Vlad Gheorghe, lider DREPT, a invitat toate formaţiunile centriste, pro-europene să participe la coagularea unei forţe politice puternice, care să lupte împotriva partidelor sistemului şi să ofere românilor o alternativă pozitivă, pragmatică şi curajoasă”, se mai afirmă în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.