Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, a afirmat miercuri, în legătură cu dosarul deschis de Parchetul General după ce conducerea AUR ar fi instigat membri ai formaţiunii să falsifice listele de susţinători pentru depunerea candidaturii lui Silvestru Şoşoacă. în calitate de independent, la alegerile europarlamentare, că AUR nu a participat la niciun fel de infracţiune şi nu există nicio probă împotriva partidului. El a precizat că au fost traumatizaţi colegii săi, fiind ţinuţi pe holurile Parchetului deşi nu au nicio calitate în dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Claudiu Târziu a declarat, miercuri, că asistăm la ”zvârcolirile sistemului disperat că îi scapă puterea printre degete”
”Asistăm la zvârcolirile sistemului disperat că îi scapă puterea printre degete. AUR a crescut mult prea mult pentru gustul lor. AUR e de neoprit şi atunci încearcă aşa cum au învăţat cu mijloace totalitare, aşa cum s-au obişnuit în timpul regimului Băsescu şi al binomului Coldea - Kovesi”, a explicat Claudiu Târziu.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El a precizat că tot ce s-a petrecut, miercuri, este un abuz. 
”Tot ce s-a petrecut astăzi este un abuz. Colegii noştri de partid, angajaţii noştri de la partid, colegi de la grupurile parlamentare AUR au fost ridicaţi ca nişte infractori din stradă în lipsa unui mandat de arestare şi de aducere, au fost percheziţionaţi şi umiliţi în faţa vecinilor deşi nu aveam decât calitatea de martor. Au fost puşi să dea probe de semnături în cadrul audierilor deşi nu se face aşa când eşti martor. Foarte multe chestiuni de ordin tehnic care nu au fost respectate şi care arată că acest atac este unul făcut pe picior de un sistem disperat că îi scapă puterea”, a declarat liderul AUR. 
El susţine că partidul nu a participat la niciun fel de infracţiune şi nu există nicio probă împotriva membrilor formaţiunii. 
”Nu a participat la niciun fel de infracţiune AUR, nu există niciun fel de probă împotriva noastră. Respingem maniera totalitară în care acţionează forţele de ordine dimpreună cu magistraţi la ordinul celor care conduc astăzi România: PSD – PNL (...) Nu am comis nicio infracţiune, nu există nicio probă împotriva noastră. Nu a fost nimeni declarat inculpat. Colegii noştri au fost traumatizaţi, ţinuţi ore întregi pe holuri pe aici, fără să aibă vreo calitate în dosar”, a mai declarat Claudiu Târziu. 
Liderul AUR, George Simion, este vizat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce ar fi instigat membri ai formaţiunii să falsifice listele de susţinători necesare pentru depunerea candidaturii, ca independent, la alegerile europarlamentare de către Silvestru Şoşoacă, soţul senatorului Diana Şoşoacă. Silvestru Şoşoacă este audiat la Parchet, miercuri, în timp ce George Simion a scris, pe Facebook, că ”vor să scoată AUR din listele electorale”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.