Primatrul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat, joi, că şi-a depus dosarul de obţinere a cetăţeniei române. El spune că de mult timp se simte român şi că iubeşte această ţară căreia vrea să îi croiască soarta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa arată zâmbetul unui român în devenire. Azi mi-am depus dosarul pentru dobândirea cetăţeniei române.  Adevărul este că de mult mă simt unul de-al vostru. Să am şi un paşaport românesc va fi confirmarea oficială pentru un fapt simplu: Cu bune, cu rele, cred în România şi în potenţialul său. Iubesc această ţară şi vreau să-i croiesc soarta împreună cu voi toţi”, a scris Fritz pe Facebook.

Edilul a ţinut, în final, să mulţumească României şi Euopei pentru parcursul său.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Mulţumesc România pentru această călătorie extraordinară la care m-ai invitat când am călcat pentru prima oară pământul tău, la 19 ani. Şi mulţumesc Europa că mă laşi să fiu timişorean din Pădurea Neagră, român german şi, mai ales, om liber printre oameni liberi”, a mai scrs Fritz.

Dominic Fritz a obţinut, în urma alegerilor din 9 iunie 2024, cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Timişoara, el fiind susţinut în campania electorală de Alianţa Timişoara Unită, formată din USR, PMP, Forţa Dreptei, UDMR şi FDGR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.