Partidul Diaspora Unită se alătură platformei politice a Partidului DREPT. Împreună cu Cosette Chichirău şi partidul său CURAJ, cu fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, şi acum cu Marius Mocan şi Diaspora Unită, Partidul DREPT se arată o forţă capabilă să treacă pragul electoral şi să schimbe peisajul politic din România, anunţă formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La iniţiativa lui Vlad Gheorghe, construcţia DREPT prinde contur şi vrea să ofere o alternativă reală cetăţenilor oneşti, obosiţi de corupţia şi hoţia care au sufocat România”, se precizează într-un comunicat oficial, care arată că împreună cu Cosette Chichirău şi partidul său CURAJ, cu fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, şi acum cu Marius Mocan şi Diaspora Unită, Partidul DREPT se arată o forţă capabilă să treacă pragul electoral şi să schimbe peisajul politic din România.

”Aşa cum am spus de la început, DREPT este o platformă care reuneşte independenţi şi partide mici, toate cu o singură voce: schimbarea. Ne-am săturat de corupţie şi vrem alegeri corecte, o ţară dreaptă. Salut cu entuziasm alăturarea Diasporei Unite şi sunt convins că vor urma şi alţii care-şi doresc o Românie mai corectă. Împreună suntem mai puternici şi vom face vocea noastră auzită!” a declarat Vlad Gheorghe, liderul Partidului DREPT.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Marius Mocan, liderul Partidului Diaspora Unită, a afirmat că s-ay alăturat DREPT pentru că împărtăşesc aceleaşi valori şi aceeaşi dorinţă de a scăpa România de corupţie şi de a aduce un nou început.

”Nu mai facem compromisuri, nu mai putem tolera minciunile şi hoţia care au frânat progresul acestei ţări. Românii, fie din ţară, fie din diaspora, merită mai mult, şi împreună vom învinge sistemul mafiot care a capturat România.”, a spus Mocan.

”Alăturarea Partidului Diaspora Unită şi a Partidului DREPT este mai mult decât o aliere politică – este un pas firesc în continuarea luptei împotriva abuzurilor. Partidul Diaspora Unită a fost fondat pe 10 august 2020, de membrii grupului civic Diaspora Europeană, organizatorii protestului „Diaspora vine la Bucureşti” din 10-11 august 2018. La acel protest, Vlad Gheorghe a fost bătut de jandarmi, deşi era cu mâinile ridicate deasupra capului. Am fost împreună în stradă, iar acum suntem împreună pentru a construi o Românie mai dreaptă!” – este mesajul comun care uneşte Partidul DREPT şi Diaspora Unită. Este momentul să ne facem vocea auzită! Nu mai lăsa votul tău să fie furat de cei care au adus România pe marginea prăpastiei! Partidul DREPT, Diaspora Unită, CURAJ şi toţi cei care ni se alătură reprezintă adevărata schimbare pe care România o merită”, se arată în comunicatul de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.