Plenul Camerei Deputaţilor a votat, miercuri, cu 254 de voturi ”pentru” şi o abţinere proiectul de Lege pentru aderarea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la Reţeaua Procurorilor Generali ai Curţilor Supreme Judiciare din Uniunea Europeană (NADAL). Camera Deputaţilor este primă cameră sesizată, astfel că proiectul merge la Senat pentru votul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea aderării Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca membru cu drepturi şi obligaţii depline, la Reţeaua Procurorilor Generali ai Curţilor Supreme Judiciare din Uniunea Europeană (NADAL).

De asemenea, se aprobă plata cotizaţiei anuale de participare a Ministerului Public- Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca membru titular, la Reţeaua NADAL, în limita echivalentului în lei al sumei de 2.000 euro/an.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.