Deputata Laura Vicol a demisionat şi din PSD joi, acuzând un „linşaj mediatic” şi o „campanie de denigrare”, conform cererii de demisie prezentate de Liberateta. Anterior, Laura Vicol şi-a dat demisia şi de la şefia Comisiei juridice din Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Subsemnata Laura Vicol, deputat PSD circumscripţia 17 Dolj, prin prezenta doresc să îmi exprim decizia de a demisiona din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Atacurile grave la adresa mea şi a familiei mele orchestrate sub formă de linşaj mediatic şi campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci şi destabilizarea credibilităţii partidului din rândul căruia am făcut parte”, se arată în documentul semnat de Vicol şi obţinut de Libertatea.

Laura Vicol a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, funcţie pe care o deţinea din noiembrie 2021.
Ambele demisii sunt consecinţa scandalului provocat de ancheta publicate de RECORDER şi intitulată ”Schema Nordis. Maşinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar”. Vladimir Ciorbă, asociatul principal al companiei despre care scriu jurnaliştii, este căsătorit cu Laura Vicol.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.