Preşedintele Camerei Deputaţilor, Daniel Suciu, i-a transmis un mesaj preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, afirmând că suntem pe final de an, că se fac evaluări ale ratingului de ţară, că partenerii noştri externi aşteaptă stabilitate în România, iar declaraţiile domniei sale, care dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns, pun în pericol imaginea şi stabilitatea României. Suciu a arătat că toată lumea din această ţară înţelege că dacă pleci de undeva, îţi iei lucrurile, catrafusele, deschizi uşa şi închizi uşa după tine şi nu poţi să spui că eşti de la guvernare, dar stai să-ţi păzeşti partenerii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu vă mărturisesc că, neavând chiar foarte multă experienţă politică, fiind şi destul de tânăr, încerc să înţeleg cum poţi să pleci de la guvernare, dar în acelaşi timp să fii la guvernare. Eu încă de aseară mă tot gândesc cum să ies din această dilemă foarte complicată. Eu nu înţeleg. Şi vă spun că, de exemplu, aseară, că se leagă lucrurile, cei de la PNL în judeţul Bistriţa Năsăud au avut o şedinţă, după anunţul domnului Ciucă, şi ghiciţi ce au decis. Nu să-şi rupă hainele cât suntem noi de neparteneri, ci să propună un nou secretar de stat la Ministerul Economiei”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, la Parlament, despre anunţul preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, privind coaliţia de guvernare. 

”Acum, dacă n-ar fi de râs, zău că ar fi un anunţ foarte neexperimentat, de om neexperimentat politic, pentru că toată lumea din această ţară înţelege că dacă pleci de undeva, îţi iei lucrurile, catrafusele, deschizi uşa şi închizi uşa după tine. Nu poţi să spui că eşti de la guvernare, dar stai să-ţi păzeşti partenerii. Să ne păzească pentru ce? Pentru că astăzi, de exemplu, am avut şedinţă de plen în care aproape toate proiectele de legi au trecut aproape în unanimitate, împreună cu cei de la Partidul Naţional Liberal. Ah, să nu uit! Cu o singură excepţie, colegii de la PNL au votat în comisii împotriva acordării a 5.000 de euro pentru repatrierea cetăţenilor decedaţi în străinătate”, a mai spus Suciu. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Social-democratul i-a transmis un mesaj lui Nicolae Ciucă: ”Îi reamintesc domnului preşedinte şi candidat Ciucă că suntem pe final de an, că se fac evaluări ale ratingului de ţară, că partenerii noştri externi aşteaptă stabilitate în România, iar declaraţiile domniei sale, care dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns, pun în pericol imaginea şi stabilitatea României”. 

”Dacă aş fi putut să fac o predicţie asupra ceea ce gândesc cei de la Partidul Naţional Liberal, de ieri nu mai pot să fac o asemenea predicţie pentru că mă întorc la ceea ce discutam mai devreme, nu am cum să înţeleg această decizie de a pleca, dar de a rămâne.(..) E o metaforă care ne place în general când vine vorba să cităm poezii, dar în politică şi într-un act responsabil de guvernare nu merge”, a mai afirmat Suciu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.