Europarlamentarul PNL Daniel Buda afirmă, marţi, că promisiunile lui Ciolacu de a obţine un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale şi că portofoliul de comisar european primit de ţara noastră este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în cadrul Comisiei Europene. Liberalul mai afirmă că este nevoie de o altă abordare şi de lideri care să ştie să negocieze pentru interesul nostru naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu pun la îndoială competenţele doamnei Roxana Mânzatu şi îi urez mult succes. Dar ceea ce a obţinut domnul Ciolacu este dezamăgitor”, scrie europarlamentarul PNL într-o postare.

Daniel Buda afirmă că, ”în locul unui domeniu economic important, România a primit ”Oameni, competenţe şi pregătire”– un portofoliu fără o influenţă reală, în sectoare unde deciziile rămân la latitudinea statelor membre, nu a Uniunii Europene”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Promisiunile lui Ciolacu de a obţine un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale. Acesta este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în Comisia Europeană. În timp ce alte ţări îşi consolidează influenţa, noi rămânem cu un domeniu marginal, fără impact strategic la nivelul deciziilor europene. România merita mai mult. E nevoie de o altă abordare şi de lideri care să ştie să negocieze pentru interesul nostru naţional!”, mai spune Buda.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirmă, marţi, că portofoliul obţinut de prim-ministrul Ciolacu este gol de conţinut, are zero competenţe concrete şi este opusul a ceea ce a promis, fiind un portofoliu cu titlu pompos, dar care nu are o componentă economică. Nu este o victorie, ci este un eşec, precizează Mureşan.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.