Europarlamentarul PSD Dan Nica a declarat duminică că a aflat la Bruxelles, de la cei din cercul Dianei Şoşoacă, că aceasta a luat decizia de a nu mai candida, în contextul negocierilor cu George Simion pentru sprijinul candidaturii la preşedinţie, iar ulterior aceste negocieri au eşuat şi aceasta şi-a depus candidatura. Nica a respins ”speculaţiile celor de la PNL care încearcă să inventeze o legătură cu decizia CCR de sâmbătă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Mă uit cu uimire la declaraţiile disperate ale celor de la PNL în contextul deciziei CCR în cazul Şoşoacă şi la încercarea de a lega acest caz de o declaraţie făcută de mine la o emisiune de televiziune în care se discuta despre şansele candidaţilor la preşedinţia României! Eu aflasem în acea zi, la Bruxelles, de la cei din cercul doamnei Şoşoacă, că aceasta a luat decizia de a nu mai candida, în contextul negocierilor cu George Simion pentru sprijinul candidaturii la preşedinţia României”, a scris Nica într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul PSD precizează că, ulterior, aceste negocieri au eşuat şi Diana Şoşoacă a decis să-şi depună candidatura.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”De aici şi până la speculaţiile celor de la PNL care încearcă să inventeze o legătură cu decizia CCR de sâmbătă nu pot decât să înţeleg ca sunt disperaţi pentru că domnul Ciucă stă prost în sondaje, dar poate puţină onestitate faţă de români cred că s-ar putea să-i ajute”, mai spune Nica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.