Europarlamentarul USR Dan Barna a declarat, luni, despre alegerile din Republica Moldova, că această propagandă rusă nu este doar de două luni ci de doi ani de zile este o propagandă constantă pe un mesaj foarte pervers, şi anume că este bună UE, dar nu acum, mai staţi pun pic, să vedem, să ne gândim. despre turul doi al alegerilor prezidenţiale, Barna a spus:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Dan Barna a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că a asistat la punctul de vedere al observatorilor internaţionali, care pornea de la un text mult mai puţin favorabil Guvernului, decât cel care a apărut în final.

”Problema este că implicarea Rusiei acolo este mult mai profundă decât sunt dispuşi să creadă şi cei care acceptă, în principiu, că probabil Rusia s-a băgat în democraţia din Republica Moldova”, a subliniat Barna. El a precizat că a fost prezent în una din secţiile din Chişinău, unde candidatul socialist a fost în faţa Maiei Sandu.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Această propagandă rusă nu este doar de două luni. (..) De doi ani de zile este o propagandă constantă pe un mesaj foarte pervers. Ce spun oamenii aceştia nu este: Haideţi spre Rusia!, pentru că într-adevăr cetăţenii moldoveni nu ar cumpăra un astfel de mesaj, ci spun: E bună Uniunea Europeană, dar nu acum, mai staţi pun pic, să vedem, să ne gândim. Iar acest tip de retorică a avut cumva un success mult mai mare decât ne-am fi aşteptat şi decât s-ar fi aşteptat Guvernul şi Maia Sandu”, a menţionat Barna.

Despre turul doi al alegerilor prezidenţiale în Republica Moldova, barna a subliniat că este foarte greu pentru că principalii 4 candidaţi care s-au clasat sub primele două locuri au fost în campanie, implicit, împotriva Maiei Sandu.

”Va fi nevoie de o mobilizare importantă şi diasporei şi a susţinătorilor ei din interiorul republicii”, a completat Barna, adăugând că va fi o luptă pentru fiecare vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.