Deputatul USR Cristina Prună a declarat, luni, despre excluderea celor doi deputaţi USR din partid, că aparent aceştia s-au alăturat partidului numit DREPT şi că din el ar face parte şi fostul europarlamentar Vlad Gheorghe, ea precizând că ar exista o anumită susţinere pentru Mircea Geoană la prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Chiar am exclus astăzi din partid doi deputaţi pentru că aparent s-au alăturat acestui partid nimit DREPT”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News deputatul USR Cristina Prună.

Prună a precizat că nu ştie componenţa noului partid.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Auzisem că a fost şi domnul Vlad Gheorghe, acolo, că ar exista o anumită susţinere pentru domnul Mircea Geoană. Până la urmă trăim într-o democraţie, e bine să avem mai multe formaţiuni poliice, să nu existe doar câteva, fiecare să îşi expună ideile. E dreptul lor să meargă să convingă românii. Vom vedea la alegeri”, a precizat Prună.

Ea a mai spus că USR a avut discuţii şi cu fostul europarlamentar Vlad Gheorghe.

”Din ce am înţeles, dumnealui a ales să o ia pe o altă cale”, a completat Cristina Prună.

Reprezentanta USR a ţinut să arate că nu îi este foarte clar care este obiectivul şi doctrina acestui partid şi cu ce vin în faţa românilor.

”Ăsta este marele păcat din România, nu ne mai uităm la doctrină şi apoi ne uităm la măsurile care sunt adoptate şi vedem că de fapt nu fac mai bine vieţii românilor şi traiului zilnic”, a comentat Prună.

USR anunţă luni că a exclus din partid şi din grupul parlamentar, prin vot, doi deputaţi, Marian Lazăr şi Radu Ciornei, care au recunoscut că în ultima perioadă au avut discuţii cu alte partide pentru a obţine garanţia că vor fi pe locuri eligibile la alegerile parlamentare.

Zece parlamentari de la USR, PNL şi AUR au anunţat luni conducerea Camerei Deputaţilor că s-au înscris în Partidul DREPT (Dreptate şi Respect în Europa), a relatat G4Media. E vorba despre un partid condus de Alexandru Gîdiuţă (ex-USR) şi cu care fostul europarlamentar Vlad Gheorghe e în discuţii pentru susţinerea la alegerile parlamentare. Vlad Gheorghe a declarat pentru G4Media că nu a bătut palma cu nici un partid, dar caută soluţii astfel încât la o eventuală candidatură să aibă reprezentanţi în secţiile de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.