Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu îl ironizează şi îl critică în termeni duri pe europarlamentarul Rareş Bogdan, unul dintre principalii comunicatori ai partidului. Antonescu îl numeşte pe Rareş Bogdan ”un personaj autocentrat şi fanfaron” şi afirmă că Bogdan a prezentat public drept un succes unele pierderi electorale ale PNL la alegerile locale din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Crin Antonescu l-a catalogat, miercuri, pe Rareş Bogdan drept ”un personaj autocentrat şi fanfaron, care acum este şi vătaf pe mandatele parlamentare”. El a susţinut că acesta ”a monopolizat, cumva, comunicarea, chipurile, de substanţă” a partidului.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Fostul lider al PNL a afirmat că în comunicarea făcută în numele partidului fostul jurnalist a transmis public informaţii eronate. 
 
”Dacă vreţi, vă dau exemple, nu vreau să dau, să discut despre domnia sa anume, deşi s-ar impune, cu practicarea unor forme chiar de şarlatanie în comunicarea publică. Să vă dau exemplu? Păi marea victorie de la alegerile locale a PNL-ului. PNL-ul a pierdut cinci Consilii Judeţene, adică o treime din câte avea, în favoarea PSD-ului. Pe unul l-a dat absolut cadou PSD-ului, la Timiş, a pierdut Timiş şi Prahova, două judeţe absolut majore. Alte două judeţe importate, Maramureş şi Suceava... şi Vrancea. Cinci judeţe. În 2012, când era singur doar PNL-ul, nu fuzionat cu PD-ul, avea 14 Consilii Judeţene. A pierdut primari, a pierdut consilieri judeţeni. Cine a câştigat? A câştigat PSD-ul, peste tot, la toate capitolele. Să vii să prezinţi asta drept o mare victorie, că ai 30% şi aşa mai departe, înseamnă o formă de înşelătorie”, a afirmat Crin Antonescu, la Digi 24. 
 
El a spus că şi ”marile poziţii” pe care Rareş Bogdan afirmă că liberalii le-au câştigat în Parlamentul European sunt mai puţin importante decât cele deţinute. 
 
”Să prezinţi azi vreo două vicepreşedinţii de comisii ca pe un mare succes, asta e o performanţă demnă de domnul Rareş Bogdan şi demnă de punguţa cu bugetul pentru campanie, copioasă, de care desigur se pot bucura mai mulţi care prezintă succesele. Dar dincolo de asta, e formă de şarlatanie”, a adăugat Antonescu. 
 
El a făcut referire şi la modul în care a fost prezentat preşedintele Klaus Iohannis. 
 
”Să vii să ne spui, iarăşi, când am văzut cu toţii ce s-a întâmplat şi la NATO, şi la poziţiile europene, că domnul Iohannis este o mare personalitate europeană, a dreptei europene... ok, asta înţeleg, este ritualul slugărniciei, normal. Dar că să fim noi atenţi peste vreo două luni, ce mare poziţie va căpăta, iar este o formă de a trimite alegătorii sau oamenii care urmăresc, cu aroganţă şi cu şarlatanie, într-o poziţie de minori intelectuali sau informaţionali”, a susţinut Antonescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.