Crin Antonescu, fost preşedinte al PNL, este de părere că ampla campanie de promovare a cărţii lui Nicolae Ciucă ”este total neinspirată şi duce spre ridicol”. ”Tot ce sper e că această carte, dacă apare, să nu fie secretizată şi ea; totuşi, o carte este destinată publicului cum, în principiu, e şi o teză de doctorat”, ironizează fostul lider al PNL modul în care este promovat actualul preşedinte al partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Domnul Ciucă, un om cumsecade şi care nu e un măscărici (...) nu se potriveşte, chiar dacă va scrie un bestseller nu se potriveşte cu imaginea cu scriitor şi eseist. Iertaţi-mă, nu poţi să faci aceste lucruri! Tot ce sper e că această carte, dacă apare, să nu fie secretizată şi ea; totuşi, o carte este destinată publicului cum, în principiu, e şi o teză de doctorat”, a afirmat Crin Antonescu, miercuri, la Digi 24. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a spus că toată campania de promovare a cărţii lui Nicolae Ciucă este una plină de ridicol. 
 
”Campania este total neinspirată şi duce spre ridicol. Şi ridicolul, în politică, ucide. În politică, mai bine eşti acuzat de corupţie decât să fii ridicol. Ridicol, ridicol, dar nu e nimic de râs, pentru că e vorba de soarta unui partid”, a adăugat Antonescu. 
 
El a susţinut că deciziile în PNL sunt luate de patru ”semidocţi, deşi jumătate sunt doctori” şi de ”cărturarul” Rareş Bogdan. 
 
”Numai nişte semidocţi puteau să gândească o campanie centrată pe performanţele literare ale domnului Ciucă. Totuşi, oamenilor ăstora, ca să zic aşa, le merge bine, o ţin înainte, ceilalţi trebuie să posteze. Poate sunt un pic pătimaş, dar eu încă ştiu ce oameni mai sunt în acest partid”, a menţionat Antonescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.