Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu afirmă că acest partid ”trebuie să se hotărască dacă se resemnează cu rolul de mamă purtătoare a posterităţii, progeniturii politice a domnului Iohannis în plan intern, o sarcină cu puţine şanse şi aşa să fie dusă la bun sfârşit, sau îşi caută şi îşi afirmă identitatea post-prezidenţială”. El aminteşte că alte partide care s-au aliniat în spatele unui şef de stat, precum PNŢCD şi PDL, au dispărut atunci când liderii care le controlau şi-au încheiat mandatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Apropo de PNŢCD (soarta Partidului Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat, care nu a mai reuşit să intre în Parlament - n.r.). Ar trebui ca PNL să se hotărască, la capătul a 10 ani (...) Astăzi, Partidul Naţional Liberal trebuie să se hotărască dacă se resemnează cu rolul de mamă purtătoare a posterităţii, progeniturii politice a domnului Iohannis în plan intern, o sarcină cu puţine şanse şi aşa să fie dusă la bun sfârşit, sau îşi caută şi îşi afirmă identitatea post-prezidenţială. O mică incursiune în istorie ne arată că PNŢCD, principal susţinător al preşedintelui (Emil – n.r.) Constantinescu, după un singur mandat al preşedintelui Constantinescu a dispărut. Partidul Democrat Liberal, un partid puternic, după 10 ani, după 10 ani, după două mandate ale lui Traian Băsescu, a dispărut. Eu nu spun că istoria se repetă automat. Se repetă uneori. Dar ea conţine lecţii şi astea sunt nişte întrebări pe care Partidul Naţional Liberal trebuie să şi le pună”, a afirmat Crin Antonescu, miercuri, la Digi 24. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a atenţionat că ”sunt orele înaintate” în politică.
 
”Situaţia mi se pare la limită. Am avut acest sentiment la alegerile europarlamentare, când PNL a reuşit, din punct de vedere tactic, un singur lucru: să-şi mascheze scorul politic prin comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, listă comună cu PSD-ul... Bun! Dar într-o campanie de o lună de zile nu ne-a spus absolut nimic de conţinut despre ceea ce urmează să facă sau să nu facă în Parlamentul European. (...) E la limită situaţia în acest moment, pentru că atunci s-a mascat un scor”, a afirmat Crin Antonescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.