Europarlamentarul Mihai Tudose afirmă la congresul PSD, că România are nevoie de „un preşedinte care să aibă curajul să fie normal”. El spune ironic despre liberali că „sunt foarte buni, dar nu pentru România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Nu am să mai vorbesc despre realizările unora, despre ce a păţit România în pandemie. (...) Nu am să vorbesc nici despre câţi oameni au murit în pandemie şi nici azi nu ştim de ce, unii de boli, alţii arşi în containere, arşi în spitale, nu am să vorbesc despre cam câţi bani a împrumutat România”, şi-a început Mihai Tudose discursul ţinut sâmbătă la congresul PSD.
El i-a criticat pe liberali.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„Sunt foarte buni, jos, pălăria, dar nu pentru România! În schimb sunt foarte buni pe comunicare, aici recunosc, nici măcar nu glumesc, nu fac mişto acum. Tot ce au făcut ei este ideal, ceea ce facem noi nu este bine. Săptămâna trecută am aflat că trebuie să câştige ei fiind că trebuie să plece PSD-ul de la guvernare, care cheltuie banii poporului. Da, 8% pe investiţii nu a mai fost niciodată, ei nu înţeleg chestia asta, trebuia să fie 10% la ei în cont. Sunt foarte buni pe comunicare acuzând guvernul Ciolacu. Guvernul PSD, acuzând PSD-ul că are deficitul mare. Nu am văzut pe niciunul dintre ei spunând cât la sută din deficit reprezintă dobânzile la sutele de miliarde împrumutate de ei. pe care nu i-a mai văzut nimeni e banii ăia, s-au dus undeva, în România nu”, a mai afirmat Tudose
Tudose susţine că „România are nevoie să depăşească criza de încredere”, aceasta fiind cea mai mare criză cu care se confruntă în ultima perioadă.
„Avem nevoie să recâştigăm încrederea. Avem nevoie la dvs, în sală sunt mai mult de jumătate din primarii din România, dintre preşedinţii de Consilii Judeţene, în sală este o parte din Guvernul României, o parte din el, partea bună. În sală este şi primul ministru. În sală este şi viitorul preşedinte al României cu modestie asta e! marea noastră sarcină este să redăm încrederea românilor. Ne trebuie un preşedinte – şi îl avem pe Marcel Ciolacu – ne trebuie un preşedinte care să aibă curajul să fie normal. Un om normal pentru români”, a mai spus Tudose.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.